22 Temmuz 2009 Çarşamba

Balık hafızalı blogger :)) Sıkıcı balık!!


Kısa bi aradan sonra yeniden merhaba :)


Bendeniz blogunun adını sonuna kadar hakeden bir blog sahibesi oldugumu gosterdim ve son 1 haftadır yazmayı planladigim ne varsa hepsini hepsini unuttum... Evet butun bir cumartesi gecesi lise arkadaslarim surekli benimle ugrastilar, paylasabilicek bi suru malzemem oldu ama ben hepsini hepsini unuttum.. Zaten etmem gereken telefonlar, alınması gerekenler, yapılacaklar bazı insanlar herseyleri unutabiliyorum... Tam tatlı su baligiyim efenim.. Sapsal fishy:)


Su anda televizyonda Bülent Ersoy var.. Programın sunucusuna doktorcugumm diye hitab ediyor yahu... Bıdı bıdı ettiginiz bu mustesna yapıma iştirak etmiş olmaktan oturu cok onore oldum efenim dedi yaa.. Bu kadın sarkı sölerken içip içip kafayı bulasım ama konusurken de yarılıp ayılasım geliyor valla...
Su sıralar kafayı kendime takmıs oldugumdan oturu paylasilabilicek guzel seyleri cok net aktaramiyor olma ihitmalim cok yuksek.. Denizde biraz dalgalanmalar var sanirim :/
Bu arada yakin cevreme cok dile geitirip insnalari da biktirdigim bir konuyu da söylemek isityorum.. engellilere ayrılan park yerlerini işgal eden hıyarlar var ya, özellikle bazilari diplomatik plaka oluyorlar (yesil yazılı CD), hepinizin kafasina karpuz düşsün, insansı ayılar, homo eriktuslar... (homo eriktus= insansı maymun) neden bu konuya böyle cok kizdigimi bilmiyorum acikcasi ama bence insanlik ayibi gibi birsey.
Su siralar kafasi yerinde olmayan blogger tatli su baligi, bu temasiz yaziyi okuyan tum misafirlerine tesekkur eder, zarar verdiysek ozur dileriz :)
Notcuk: Gözde ve ece nin özel istegi üzerine fransızca basliklarimiza ara vermis bulunyoruz.. sizce geri gelmeliler mi !??!




3 yorum:

BlahBlah dedi ki...

ahaaa, ben de bu konuya zamanında parnak basmıştım.

http://blahblah-tr.blogspot.com/2009/02/cd-means-disabled.html

fransızca başlıklarını goggle translateden çeviriyorum. olmadı tahmin ediyorum :P sen bilirsin ama bir blogcuuuu, okuyucuları ile vardır :)

tatlisubaligi dedi ki...

blah blah su an aydinlandim biliyo musun... valla billa aydinlandim...snin bu linkteki yazındaki olayı yau biri bana anlatmisti kimdi ki diyerek anlatiodum insanlara.. meger biri bana anlatmamis okumusum :))

BlahBlah dedi ki...

sen beni güldürdün, allah da seni güldürsün e miii?!