22 Temmuz 2009 Çarşamba

Ben baptımm :)) bencillik etmiyim biz yaptık....

Bahtsiz baligin yirtik kot pantolon aramalari sonuc vermiyordu kiiiii Dınk!!!! Pek çok şeyden sorumlu devlet bakani arkadas Gözde sorunumuza cozum oldu... Kendimiz yapalim... Her ne kadar kendisi bu fikri baligin kizgin oldugu bir anda ortami yumusatmak icin ortaya atmis olsa da Balik hanim fikri benimsedi ve Gözde'nin becerileirnden faydalanmaya karar verdi... Buyrun gelişen olaylar;


Gözde: Simdi burdan böyle cart diye kesicez sonra cekiştiricez bak.... (Cart sesi gelmez)... (cart sesi yine gelmez).. Bu da biraz kaliteli miymiş neymiş :))


Hayatinda ilk kez kendisi birseyler yaratmaya çalışan aşırı hevesli balık, ne kadar kesici delici alet bulursa getirir. Maket bicagi, makas, biçak, diş fırcasi, törpü,rende, patates soyacagi (!!)


Kendini kaptırmıs balık: Gözdee biraz önce zottirikin agzını yırttım he he he he :))


Balık gaza gelip tüm alet edevatı tekeline almış üstüne bi de hayt huyt seklinde degisik atraksiyonlardadır ki, Gözde elinde gariban bir patates soyucusunu suursuzca pantolona suertmektedir haliyle herhangi bir sonuc alamamaktadır..


Hülyalara dalmış Gözde: Yaaa seninkiler daha güzel oluyaağğğ...
Sessizlik
Akabinde kendine gelen Gözde: her şeyi almışsın da ondan ver bakim şunu hıh!!!



















Anaamm bir suru pislik cıktı sendromuna çözüm:

Elektrik süpürgesi!!!

Evvet bildigimiz süpürgeyle pantolonumuzu fırt fırt süpürüyoruz.. Ama illa benim gibi üzerinizde deneyecekseniz yırtık yerlerden bacagınızı öptürtmemeye dikkat edin aksi takdird kırmızı kırmızı ufak öpücük izleri oluyor :))




İlk kendi el becerimi konusturdugum urun olan bu pantoloncanı pek pek bi sevdim.. 5 6 kere en az giymişimdir yapıldıgından beri... Görmemiş balik olarak sizinle tam bitmiş halini de paylaşmak isterdim amma ve lakin sevgili Gözde üzerimde fotograf cekerken biraz fazla seksapelli kareler almiş, göz zevkiniz acisindan sizi düsünüyorum...




Bu yazida sonuna kadar bize eslik eden tüm sabirli okuyucularimi opuyorum :)) (Yalaka balik:))

5 yorum:

Nina Noctis dedi ki...

Ben o pantolon yırtıklarından hep bacakları kurcalarım.. Gözde bilir hatta uyuz olur..

Ona göre yani! :D

tatlisubaligi dedi ki...

wuuuwww bana kur mu yapıosun nina (cilvelenen smile)

saka maka cidden kendi kendini modifiye edio pantolon zaman icinde :))

BlahBlah dedi ki...

bu dıy procelerine bayılıyorum ya. eferim size.

tatlisubaligi dedi ki...

teşekur ederiz efeeemm :)) yeni proceler arayisindayim becerebiliceim bişi bulur bulmaz onu da yapip koyarim sevindirik olaraktan :))

Nina Noctis dedi ki...

http://ninanoctis.blogspot.com/2009/07/mimle-beniiii.html

Mimlendim canım.... Haberin olsun!!! :D