17 Ağustos 2009 Pazartesi

Veeee veeee yaz okulu biterr....(+ Beceriksiz balıgın post yapma cabası:)


Evveeett evvveeettt... Dün itibariyle yaz okulumu bitirmiş bulunmaktayım... Daha önce bu yazıda bahsettigim üzere bu ders benim icin cok önemli ve kesinlikle CC getirmeliyim.. İLk sınav notlarım cok guzel olmasına, final sınavı icinde 1 haftadır cılgınlar gibi calısmama ragmen; final sınavı diledigim gibi gecmedi.. Cunku final sınavını hazırlayan sevgili (!) matematik dehası hoca, özgün olmak adına kitabımızda, defterimizde ve cıkmıs sorular arasında bulunmayan tarzda sorular sectigi icin final sınavı esanasında bir alamete bindik, su anda da kıyamete gidiyoruz.... Neyse ben bu konudaki sinirimi yeterince kusamamıs olsam da; bu yazıda ruh daraltısı yapmak istemiyorum zaten son zamanlarda fazlasıyla keyifsiz balık profili cizmisim farkettim :))



Her neyseeeaaaa; gelelim son duruma... Cuma sabahı kalkabildigim en erken satte gidicegimi sölemiştim. Ama saat 4 olmus olmasına ragmen hali hazırda Ankara daydım.. Sayın Pucuk bi türlü toparlanamadıgı ve işi uzadıkca uzadıgı icin, ben de evde yapmam gerekenlerin hicbirine dokunmadan yayıldıkca yayılarak bekledim :) Cok tembel bu balık coookkk...



Su anda ise bu amacsız yazımı kısaca toplamak ve iceri gitmek durumundayım, misafirlerimizle beraber gec baslayan yaz tatilimin ikinci balık olayına girmek gerek..


diye biticekti bu yazı ama ama amaa saftirik blogger Balık; inanılmaz ama gercek yazıyı yayınla yerine kaydete basıp gittigi icin bu olamamıs:)) Bu degisik durumu sizinle paylasmayı bir borc bildim :))

Fishy esenlikler diler ve ayıptır sölemesi havuza giderr :))

6 yorum:

BlahBlah dedi ki...

açıklanmadı mı hala? ay neyse, ben geçtiğine inanıyorum.

öptüm seni!

tatlisubaligi dedi ki...

ayy blah blah insallah içine doguyodur, bir CC yarabbimm :))

lori dedi ki...

hadi bakalim , umarim bu kadar strss ve ugrsiya deger ve "CC" sana gelir. (allaam ben bu yaz okullarindan bi halt annamiyom bu arada) yuz fish yuz yuzzz! :P at stresleri yuzdukcee...
mucx

tatlisubaligi dedi ki...

loriiii hosgeldiiinn :) ben artık yüzim dimi hakettim dimi :))

haspam dedi ki...

fishy, umarım AA ile geçmişsindir. :) Tatilden feragat ettin, yaz okulu değsin barii.

İyi tatiller, habitatına koooş! :D

*bir de şu kelime doğrulama olmasaaa, ahh ahh! :)

tatlisubaligi dedi ki...

haspam ben kelime dogrulama oldugunu bilmiyordum hallettim iyiki soyledin :)

bu sinerjiye beni bırakırlarsa cok ayıp olur yaa :))