8 Mart 2010 Pazartesi

Fishy in da bottle!!!







Sıradan bir pazartesi öğleden sonrası... Tatlı su balığı ve yakın arkadaş E yoğun ve stresli bir gün geçirdikten sonra makul bir miktarda alkol tüketmek suretiyle rahatlamak isterler.
Fakat kader ağlarını örer, keyifle oturup demlenme planı, yarım saatlik jet tüketime dönüşmek durumunda kalır. Haliyle sinirler ve vucut planlanandan daha fazla bir gevşeme gösterir. Bir huzur , bir güzellik hissi yaşanır.
E o kafayla toplantıya gider, TSB de eve gitmeyi planlar ancak Gözde izin vermez gelir, TSB yi alır, kendi ofisine kahve içmeye götürür. İşte tam o esnada TSB,koridorun kenarında, yaklaşık 1 sene kadar önce balo hazırlıkları yapılan masanın bulunduğu noktayı gösterir ve hayli cilveli bir sesle buyurur:
İŞTE NİNA'YLA TANIŞTIĞIM YER!!!!
Nina alkol alınma durumunda bilinçaltımda beliren sima sensin... Bu durumun analizini de senden bekliyorum cicimm :))

4 yorum:

Kararsız Raziye dedi ki...

euheuhueoşdflskncfmösmczmndvjk:D:D
daha da bişi demem:P nina'nın yorumunu hasretle bekliyoruz..

tatlisubaligi dedi ki...

normalde boyle seyler kalmaz aklımda ama seninle nasıl tanıstıgımı da hatırlıyorum mesela onunla ilgili böyle bilinçaltımda bişi olusmamıs :)))

wait for nina!!!

Nina Noctis dedi ki...

Vay be.. Ben neymişim be abi...

Şimdi alkolle kendi aramda bir bağlantı kurmaya çalışırsam ben burada şarap gibi kız mı oluyorum?? O zaman kısmetim gün geçtikçe açılacak mı??

Ayrıca ben içtiğimde daha başka şeyler düşünürüm.. Johnny Depp, Alan Rickman, Trent Reznor... fağlan fiğğlan...Noooluyor burda??

tatlisubaligi dedi ki...

Bilemiyorum Nina, her şey olabilir korkuyorum :))